ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΚΠΑΤΡΙΣΜΟΥ - Πρόσκληση σε διαδικτυακή παράσταση - Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, ώρα 19.00

 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Θα θέλαμε να σάς προσκαλέσουμε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα βιωματική παράσταση που συνδιοργανώνουμε μαζί με την Εταιρεία Εφαρμοσμένου Θεάτρου Playback Ψ την Κυριακή, 31 Οκτωβρίου, και ώρα 19.00 (ώρα Γερμανίας), μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom με θέμα "Ιστορίες Εκπατρισμού για την Ελληνική Κοινότητα Δρέσδης".

 Με τη βοήθεια του συντονιστή όσοι συμμετέχοντες το επιθυμούν, καταθέτουν τις ιστορίες τους που έχουν σχέση με τους λόγους που τους έκαναν να φύγουν από την Ελλάδα. Ο συντονιστής μεταφέρει το υλικό που καταθέτουν οι συμμετέχοντες στους ηθοποιούς της ομάδας και τότε ξεκινά η (ανα)παράσταση.

Πιστεύουμε ότι η διαδικτυακή συνάντησή μας αυτή θα αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα και πρωτόγνωρη καλλιτεχνική εμπειρία, και καλό θα είναι να συμμετάσχουμε όσες και όσοι περισσότεροι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία της. 

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι με τη συναίνεσή σας, η παράσταση θα βιντεοσκοπηθεί ώστε κάποιες ιστορίες από αυτές να καταγραφούν και να συμπεριληφθούν στο βιβλίο που θα εκδοθεί μετά από αυτό το εγχείρημα, με σεβασμό στη δεοντολογία σχετικά με την ανωνυμία των συμμετεχόντων-αφηγητών.